Papperspyssel

ImageMan kan göra mycket skoj och fint av färgad skyltkartong. Den skyltkartongen som vi säljer på Drewex kommer i många olika färger och finns i två storlekar 50X70cm (för tillfället 10kr) och A3-storlek (5kr). Vår kartong är gjord av 100% returpapper och kommer i 300 gr/m2 tjocklek. Om man klipper ut olika former i olika färger så kan man lätt flytta runt och prova hur det ser ut innan man fäster dem på pappret.

Image

 

Här har jag klippt ut lövliknande former och fyllt i med Posca-penna i kanterna och uppe på. En Posca är en akrylbaserad heltäckande penna, finns i olika färger och storlekar. En liknande variant är Molotow-pennor där man även kan köpa påfyllning och byta ut spetsarna.

 

Image

 

Här har jag klippt ut en uggla med hjälp av mallar av vanliga skålar och bunkar. Väldigt simpelt men det blir ändå rätt trevligt. Tex. till barnens rum istället för att göra en väggmålning. Lättare att byta ut också.

Härom dagen fick vi in en beställning på alla kulörer som vi hade i butiken. De skulle kapas upp till a4-storlek. Visste du att vi har en rejäl pappersklipp? VI kan kapa runt 50-100 papper åt gången i alla format. Så om du vill ha papper i specialformat så fixar vi det. Prata med oss.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s