Start av blogg!

På denna bloggen kommer vi på Drewex att samla artiklar av olika slag, främst skrivna av oss själva. Vår förhoppning är att just DU vill bidra med din kunskap genom att kommentera de olika inläggen. Vi har alla olika erfarenheter och tillsammans kan vi hjälpas åt att inspirera och utbilda varandra oavsett om det gäller oljemåleri, digitala utskrifter, tuschteckningar, inramningar, papper eller annat.

Välkomna!

2 kommentarer

Under Text

2 svar till “Start av blogg!

 1. Eva

  Toppen! Hoppas ni fyller på med fler inlägg för jag har länge velat lära mig mer om materialen man kan använda och skillnader mellan olika typer/märken (ex som ni gjorde med olika typer av penslar)!! Akryl, akvarell, penslar, papper etc etc.
  (Ett tips för bloggen är att skriva regelbundna inlägg, oavsett om det är ett om dagen eller ett i månaden så tjänar ni på att hålla det regelbundet)

 2. Hej Eva!
  Det är tanken att det ska komma lite olika inlägg då och då, men som vanligt är det tiden, tiden, tiden som inte räcker till. Men det är jättebra att du kommer med önskemål. Just nu är det planerat för artiklar om bladguld, sprayfärg och akrylmedium. Vi hoppas att det ska komma igång lite bättre snart.
  Vänligen
  Lisa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s